Президентът Петър Стоянов подкрепя Мария Гошева, кандидат на СДС в листата на ГЕРБ-СДС

0

Днес се проведе неформална приятелска среща в кабинета на президента Петър Стоянов. Президентът и Мария Гошева, кандидат за народен представител на СДС в листата на ГЕРБ-СДС 1 МИР Благоевград под номер 108, обсъдиха проблемите на Благоевград и областта, политическата ситуация и обществените нагласи на гражданите към изборния процес.

Мария, която е дългогодишен здравен работник обсъди с президента  проблемите в здравеопазването, на работещите в него и пациентите. А именно правото на всеки български гражданин на равен и навременен достъп до здравеопазване. Защото грижата за човешкото здраве е от първостепенна важност, основно право на всеки човек, което обществото и държавата трябва да гарантира.

След изслушването на възгледите на Мария и нейната мотивация за кандидатурата ѝ като народен представител, президентът изрази подкрепата си и ѝ пожела успех на предстоящите избори тази неделя.

Освен, че Мария е дългогодишен здравен работник, тя е била и четири години общински съветник. Мария приема да влезе в надпреварата за народни представители, защото смята, че нейната експертиза, а именно здравеопазването през погледа на специалистите по здравни грижи, би била много полезна за по-хуманно здравеопазване в страната ни.

Тя споделя следното: „Срамно и недостойно е да бъдем на първо място в ЕС по показател -смъртност. Тази реолност трябва да се промени – спешно.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

The post Президентът Петър Стоянов подкрепя Мария Гошева, кандидат на СДС в листата на ГЕРБ-СДС appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви