Председателят на ОбС-Благоевград Андон Тодоров отмени сесията на местния парламент за 1 април

0

Председателят на ОбС- Благоевград- Андон Тодоров, отменя редовното заседание на Общински съвет, което по план график бе насрочено за 26.03.2021г.

Решението да бъде преместена сесията на местния парламент, бе единодушно гласувано на провелия се днес Председателски съвет към ОбС-Благоевград.

Промяната се налага във връзка със заповед № РД -01-173/18.03.2021г. на Министъра здравеопазването. На основание чл. 64, ал. 1 от Правилника за организацията, дейността на общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация, председателят на Общински съвет Благоевград- Андон Тодоров, уведомява Кмета на Община Благоевград, Областния управител на област Благоевград, общинските съветници и обществеността, че изменя годишния План за провеждане на заседанията на общински съвет за 2021 година, като от него отпада дата 26 март 2021 г. /петък/ и същата се заменя с нова дата- 01 април 2021 година /четвъртък/.

The post Председателят на ОбС-Благоевград Андон Тодоров отмени сесията на местния парламент за 1 април appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Председателят на ОбС-Благоевград Андон Тодоров отмени сесията на местния парламент за 1 април

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация