Пребиха млад мъж на път за дома му

0

25-г. Слави Бачев от Бобошево е пребит през нощта от двама непознати на улицата на път за дома му.

Слави и брат му Сотир били на купон при техен приятел в Бобошево. Двамата братя се спречкали и Слави си тръгнал за вкъщи. По пътя той бил настигнат от двама непознати, които го пребили и го оставили да лежи на пътя безпомощен. Действието се развива през нощта.

Близки до семейството разказаха пред “Струма”, че в понеделник Слави трябвало да се яви в съда по дело, заведено от него срещу двама полицаи от Дупница и село Слатино, община Бобошево, за нанасен му побой преди 2 г. В неделя през нощта обаче е пребит и е оставен под една черница на пътя за дома му. Случайно минали от там мъж и жена към 5,00 ч. сутринта го открили полужив. Позвънили на тел. 112. На място е пристигнала линейка и е транспортиран за „Пирогов”. Слави веднага е опериран, тъй като от побоя са му счупени ребра и едно от тях се е забило в белия дроб. Счупена му е и челюстта.

В РУ – Дупница е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

Двамата братя Слави и Сотир са гурбетчии в Англия, но преди два месеца са се завърнали у дома в Бобошево и заради пандемията не могат да се върнат обратно.

The post Пребиха млад мъж на път за дома му appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Пребиха млад мъж на път за дома му

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация