ПО ПЪТЯ КЪМ ХРАМА: Дървени фалоси възмутиха Милото

0

Накачулени дървени фалоси с различни размери възмутиха Калин Сърменов, известен сред народа още и като Милото по една от емблематичните си роли в сериалите.

Снимките лично Сърменов ги е правил на Калиакра и от тях се вижда, че въпросните дървени пениси са в различен цвят и големина, някои са под формата на отварачки, други са като сувенири.

Параклис

„Почти няма сергия, която да не е отрупана с тях и така е по целия път до средновековния параклис. Това ли е лицето на българския туризъм? Идваш тук и получаваш това. Даже си плащаш. Това ли е емблемата на българския туризъм?“, попита чрез „Телеграф“ актьорът и шеф на Сатиричния театър. Той уточни, че изобщо не казва тези сувенири да не съществуват и смята, че си имат своето място, но то не е сред потоците поклонници и туристи с деца, отиващи към храма. И направи сравнения с Гърция, която отчита небивал приток на туристи това лято.

Милото възкликна, че не се мисли изобщо за представянето ни нито пред родния турист, нито пред чуждия. Парапетът по пътя е прогнил, добре е, че има запазени големи вериги от едно време, но мястото е опасно. Отделно и вятърните централи са окупирали мястото и вече изгледът е коренно променен. „Липсва стратегия. А стратегия е да знаеш какво трябва да направиш и да знаеш как да го направиш. Сега всичко изглежда мръсно, грозно и криво и не е чудно, че туристите отиват в Гърция“, възкликна актьорът.

Тюленово

Сърменов каза, че идва от 15 години за пръв път на ваканция в Тюленово заедно с децата и жената и забелязва как презастрояването от Южното Черноморие се пренася с пълна сила вече и тук. Но намери и положителен пример с една възрастна жена – баба Мара, както всички я наричат. „Тя готви прекрасно, с мерак. Много вкусно. А има и много добра хигиена. Казаха ми да не й пускам снимката на капанчето, че била реклама. Да, реклама е! Но трябва да се прави реклама на хубавото“, смята Сърменов.

Директорът на Сатирата предостави на „Телеграф“ няколко снимки, които лично е правил в Калиакра и Тюленово. Каза, че въпреки негативните неща има изключително позитивни спомени, които продължават и да му се случват.

The post ПО ПЪТЯ КЪМ ХРАМА: Дървени фалоси възмутиха Милото appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: ПО ПЪТЯ КЪМ ХРАМА: Дървени фалоси възмутиха Милото

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение