Починалата при инцидента в Пирин е бивш управител на банка в Петрич, съпруга е на известен адвокат

0

53-годишната жена, която почина при падане по стръмен улей в Пирин под връх Джанго, е бивш управител на банков клон в Петрич. Тя е съпруга на един от най-известните адвокати в региона, синът й също е адвокат, пише “24 часа”.

Жената е била на преход с мъжа си, но се подхлъзнала по заледен участък и е падала повече от 100 метра по скалите.

Веднага бе изпратен екипаж от ВВС с вертолет „Кугар” от състава на 24-та авиационна база Крумово за операция спасяване в Пирин. Вертолетът е излетял в 16:24 ч от авиобазата, за да се включи в действията.

Пострадалата жена бе свалена до Банско, откъдето я пое екип на Спешния център. Транспортирана бе до болницата в Разлог, но е починала от тежките травми, несъвместими с живота.

Починалата бе запален планинар и е обичала да прекарва свободното си време сред природата. Петричани са потресени от нелепата смърт на своята уважавана съгражданка.

The post Починалата при инцидента в Пирин е бивш управител на банка в Петрич, съпруга е на известен адвокат appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Починалата при инцидента в Пирин е бивш управител на банка в Петрич, съпруга е на известен адвокат

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация