Почерпка завърши с брутално убийство

0

35-годишен жител на варненското с. Попович е задържан за бруталното убийство на 40-годишен свой съселянин, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Варна.

Двамата мъже били добри познати. В понеделник около 18 ч се затворили в бивше заведение в селото, за да се почерпят. След като изпили по някоко чаши алкохол, между тях лумнал спор, който прераснал в сбиване. По-младият грабнал бар-стол и започнал да налага с него опонента си, докато той спрял да мърда.  След  зверството мъжът се прибрал в дома си и опитал да унищожи улики, свързани с извършеното от него.

Трупът на жертвата бил открит малко преди полунощ. След подаден сигнал на тел. 112 на мястото пристигнал екип на Спешна помощ, който констатирал смъртта на мъжа. След едно денонощие убиецът бил разкрит и задържан.

С прокурорско постановление той е настанен в ареста за 72 ч. Повдигнато му е обвинение за убийство, извършено с особена жестокост, за което законът предвижда от 15 г. до доживотен затвор без право на замяна, съобщиха от Варненската окръжна прокуратура.

The post Почерпка завърши с брутално убийство appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Почерпка завърши с брутално убийство

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация