Посочиха точния срок за край на епидемията

0

Известният лекар, телевизионен водещ и автор на книги за здравето Евгений Комаровски обяви крайните срокове за край на коронавирусната пандемия и призова за пълно спазване на карантинните ограничения, за да може този срок да дойде възможно най-бързо.

Лекарят засне нов видеоклип и го публикува на своя канал в YouTube. В новия епизод телевизионният водещ отговори на популярни въпроси за коронавируса и обясни какви са ефективните мерки за предотвратяване на заболяването.

„Повечето епидемиолози са съгласни, че ще бъде възможно да се успокоите, когато в продължение на 28 дни в държавата ви не бъде диагностициран нов случай на болестта.

Естествено, всичко трябва да бъде спокойно и няма да има риск вирусът да ви бъде донесен от друга държава“, По този начин Евгений Комаровски очерта точните срокове за приключване на коронавирусната епидемия.

Според него коронавирусната епидемия няма да спре дори след като до 80% от населението на света вече e прекарало болестта. Комаровски е уверен, че можете да се предпазите от болестта, като спазвате карантинните ограничения. Лекарят също призова да излизате възможно най-рядко.

Китайските власти съобщиха за огнище на неизвестна пневмония, причинена от нов тип коронавирус в Ухан в края на декември 2019 г. В момента нито един случай на заболяването не е регистриран в Китай. Руската федерация от своя страна също предприема всички необходими мерки, за да предотврати разпространението на вируса, предава zdrave.to.

Източник: fakti.bg

The post Посочиха точния срок за край на епидемията appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Посочиха точния срок за край на епидемията

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация