Полски екстрасенс: Светът е на прага на много тъжни събития (ВИДЕО)

0

Екстрасенсът Кшищоф Яковски прогнозира бъдещата съдба на човечеството още през зимата на 2020 г., но през 2021 г. неговите предположения стават по-шокиращи.

Мъжът казва, че старата ситуация ще се промени леко. Възможно е да има експлозии и те да бъдат масивни. Хиляди хора могат да умрат от такива промени.

Нова болест ще сполети света – чумата. Много държави ще страдат от чумата, всичко ще започне от Полша. Лечението и възстановяването от болестта ще бъде дълго и болезнено. За ефективна борба с болестта ще трябва да бъдат затворени цели държави.

Промените идват и в Близкия изток. Кшищоф вярва, че ще има конфликти с биологични оръжия. Това означава, че цивилните ще страдат. Заболяването първо ще се появи по тялото и лицето им, след това ще се появят рани, които ще се превърнат в язви.

Избухването на такава болест ще доведе до стотици смъртни случаи.

Не само нови болести ще сполетят света, но и други проблеми. Парапсихологът вярва, че ще се сблъскаме с недостиг на вода. Може би водата ще бъде отровена, за да се изтреби населението.

Кшищоф Яковски предсказа смъртта на известна личност, което ще доведе до световен преврат. Самият той не посочи точно кога ще настъпят тези промени. Ясновидецът само декларира, че описаните от него промени със сигурност ще се случат, просто трябва да изчакаме малко.

Източник: fakti.bg

The post Полски екстрасенс: Светът е на прага на много тъжни събития (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Полски екстрасенс: Светът е на прага на много тъжни събития (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация