Подължава разследването за убийството на две малки деца в Сандански

0

Подължава разследването за убийството на две малки деца на три и пет години в Сандански. Кървавата трагедия се разиграва вчера вечерта. По информация на NOVA са задържани майката и бащата на убитите деца.

Двамата в момента са в развод и са имали проблеми помежду си. Жената често е била забелязвана по улиците на Сандански с травми от побой.

Вероятно става дума за дълго продължаващо домашно насилие.

Къщата, в която е извършено убийството се намира на по-малко от 30 метра от местното Полицейско управление. От полицията все още не са потвърдили официално, че майката е извършител на тежкото убийство. Тя и съпругът ѝ са давали показания през изминалата нощ.

Според неофициална информация някой от близките на децата се е обадил и е подал сигнал в полицията. Това обаче не е потвърдено от органите на реда.

„Има започнато досъдебно производство за убийство. Касае се за двойно убийство на дете на 3 г. и дете на 5 г. – братче и сестриче. Извършват се активни действия по разследването.

На този етап не бихме могли да ви дадем повече информация, освен, че имаме насоки за извършителя на престъплението и има задържано лице”, посочи Весела Стоилова от Окръжна прокуратура Благоевград.

“Сигналът е подаден в полицията около 17:30 часа и колегите са реагирали моментално”, заяви Дойчин Дойчинов, директор на ОДМВР Благоевград. – „Кой го е подал?”- „На този етап не можем да коментираме повече”, заяви той.

По случая е образувано досъдебно производство.

The post Подължава разследването за убийството на две малки деца в Сандански appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Подължава разследването за убийството на две малки деца в Сандански

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация