Петрич посрещна над 50 екипажа от България и Гърция в състезанието- ОФРОУД ПЕТРИЧ 4Х4

0

Петрич посрещна над 50 екипажа от България и Гърция в състезанието ОФРОУД ПЕТРИЧ 4Х4 – второ издание. То е част от календара на Автомобилната федерация на България и втори кръг от Националния шампионат.
Кметът Димитър Бръчков приветства участниците и поздрави членовете на клуб „Офроуд Петрич“, които застанаха в основата на това домакинство. Кметът заедно с председателя на клуб „Офроуд Петрич“ – Румен Руменов дадоха началото на официалното представяне на участниците и мощните автомобили, с които се изпълни паркинга на градския парк. Атрактивните машини, опитните пилоти и навигатори, сътвориха неповторимо шоу пред любопитните погледи на петричани на днешното откриване на ОФРОУД ПЕТРИЧ 4Х4.
Трасетата, по които ще се движат автомобилите са непредсказуеми, с много трудни участъци, изискващи майсторство за безпроблемно преодоляване.
Обещаващи ще бъдат и следващите два дни за публиката и екипажите. Церемонията по награждаване ще бъде в неделя – 9 април от 13.30 часа на сцената на градския парк.
Нека бъде безаварийно състезанието на екипажите и тази година.
Да се запомни домакинството на Петрич като обещаваща дестинация и за офроуд!

The post Петрич посрещна над 50 екипажа от България и Гърция в състезанието- ОФРОУД ПЕТРИЧ 4Х4 appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви