Паулина от „Игри на волята“ вбеси зрителите

0

Третият сезон на „Игри на волята“ е в разгара си, а скандалите вече са неизменна част от трите племена. Зрителите на шоуто вече си има фаворити и такива, които не могат да понасят. Сред последните случки в племето на ‘Приключенците“, Паулина е тази, която събира най-висок процент негативни и дори злобни коментари.

Певицата се показа като жена с много високо самочувствие и его, което не спира да демонстрира пред племето си. Това ги провокира да я номинират, а реакцията ѝ беше взривоопасна и показа, че всъщност е по-малка отколкото се мисли, след като не успя да приеме с достойнство номинацията си и факта, че племето я праща на битка за оцеляване.

Паулина се смята за най-добрия играч, поставя себе си пред мускулестите мъже. Това нейно самочувствие придоби по време на първата капитанска битка, в която победи цялото племе. Зрителите са на друго мнение и ръсят обидни коментари за нея в официалния Фейсбук профил на формата.

„Когато гледаш хората от високо, падаш най-ниско. Сигурна съм , че сега като се гледа съжалява за поведението си“, пише спортистката Ива Пранджева, която е участвала в „Сървайвър“.

„Прекалено високо лети, време е да се снижи“, „Дано отпадне още тази седмица, защото е адски дразнеща за гледане и слушане“, „В никакъв случай не може да се каже, че е добър участник. Побеждавала е в някои битки, но на късмет“, са само част от коментарите за поведението на скандалната Паулина, пише show.blitz.bg.

Източник: fakti.bg

The post Паулина от „Игри на волята“ вбеси зрителите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Паулина от „Игри на волята“ вбеси зрителите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация