„Партия на Зелените“ е за чиста природа “Нека да оставим прекрасната българска природа и за следващите поколения”

0

Скъпи приятели, загрижени за невероятната българска природа!

В навечерието на парламентарните избори, ние от „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”,  ви призоваваме да гласувате за нас с № 25 в интегралната бюлетина или на машината.

В „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”, също като вас, милеем за уникалните природни богатства на прекрасната ни България. Също като вас ни боли, когато виждаме как тези богатства са унищожавани всеки ден. Боли ни, когато природата става заложник на партийни интереси и съмнителни бизнес начинания.

За нас опазването на природата е призвание и житейска мисия, която изпълняваме точно две десетилетия и ще продължаваме – никога няма де откажем. Защото ние сме единствената истинска и автентична зелена българска партия.

Гласувайте с № 25 за „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”, защото нашите идеи за коренна промяна са същите като вашите. Нашето присъствие в Народното събрание ще сложи началото на промяната, за да могат екологичните движения и зелено мислещите граждани да получат своето истинско политическо представителство. 

Подкрепете „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” с № 25 в интегралната бюлетина или на машината, за да оставим прекрасната българска природа и за следващите поколения!

 „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” – ЗА ЧИСТА ПРИРОДА!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

The post „Партия на Зелените“ е за чиста природа
“Нека да оставим прекрасната българска природа и за следващите поколения”
appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: „Партия на Зелените“ е за чиста природа “Нека да оставим прекрасната българска природа и за следващите поколения”

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация