Парад на професиите и знанието в ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ за празника на Петрич – 6 май

0

Парадът на професиите и знанието в ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ е включен в програмата за празника на Петрич – 6 май. Тази година беше неговото юбилейно десето издание. Кметът Димитър Бръчков поздрави златаровци за успехите, които имат, а те са и признанието за работата на учителите. Кметът пожела на колектива да работи със същия устрем и в бъдеще. Учениците на гимназията демонстрираха уверено професионални знания и умения. На вниманието на жителите и гостите на Петрич те представиха: ателие на учебно-тренировъчните фирми „Инициативност и предприемачество – ключова компетентност за успех“; щандове по готварство – „Кулинарията – професионализъм, вкус и магия“; щанд „Любословие“; ателие „Туризмът – отрасъл на бъдещето“; ателие „Декупаж“; ЕКОЩАНД; щанд „Дигитални компетентности“.
И тази година учениците на ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ подредиха благотворителна кулинарна изложба. Събраните средства от нея ще бъдат за лечението на Христина Грозданова и в помощ на сираци абитуриенти.
Парадът на професиите днес включи и музикална програма „ПГИТ и приятели“.

The post Парад на професиите и знанието в ПГИТ „Проф. д-р Асен Златаров“ за празника на Петрич – 6 май appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви