Паника в „Еленово“! Семеен лекар с COVID-19

0

Семеен лекар с кабинет в благоевградския квартал „Еленово“ е с COVID-19 , научи ИА „Региона“. Жители от квартала са в паника, тъй като в последните дни често посещавали кабинета на докторската. Кабинетът и се намирал в поликлиниката в квартала.

Междувременно заразата завзема застрашителни размери в Благоевград.За последното денонощие заразените са 55, което бележи рекорд.

Продължава да расте броят на новорегистрираните случаи с коронавирус в областа. В Благоевградска област ситуацията е по-тежка, отколкото в София. Жертвите с коронавируса за последните 24 часа в страната също са се увеличили, съобщават от Националната информационна система.

През последните 24 часа са регистрирани 9 нови случая назаразени медици, 5 от които са установени при лекари, 1 – при санитар и 3 – при друг медицински перонал. 383 са починалите лица, при които е бил констатиран новият коронавирус.

Девет са новите случаи от изминалото денонощие.Починал е и мъж на 19 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

The post Паника в „Еленово“! Семеен лекар с COVID-19 appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Паника в „Еленово“! Семеен лекар с COVID-19

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация