Паметна изложба от фотографии на дългогодишния кореспондент на БТА от Благоевград Емил Михайлов

0

На 13 май /петък/ от 17.00 часа във фоайето на сградата на Община Благоевград ще бъде открита паметна изложба от фотографии на дългогодишния кореспондент на БТА от Благоевград Емил Михайлов. Под мотото „С усмивка и фотоапарат. Пиринският край през погледа на Емил Михайлов“ ще бъдат показани част от огромния архив фотоси, съхранен от близките на журналиста.
Емил Михайлов е пример за професионализъм сред журналистическите среди, а фотоапаратът бе неизменна част от неговата дейност на кореспондент на БТА, с чийто обектив е уловил неповторими мигове и показал лицата на обикновени хора, политици, спортисти събития и природни пейзажи от планините Рила и Пирин .
За първи път фотоизложбата бе подредена през 2020 година с идеята да бъде пътуваща, но заради пандемичните мерки срещу корона вируса, тя не можа да се осъществи. С подкрепата на Община Благоевград събитието, организирано от местното дружество на Съюза на българските журналисти става реалност през месец май.
Парк „Пирин“ и БТА осигуриха финансовата подкрепа на инициативата.

The post Паметна изложба от фотографии на дългогодишния кореспондент на БТА от Благоевград Емил Михайлов appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Паметна изложба от фотографии на дългогодишния кореспондент на БТА от Благоевград Емил Михайлов

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация