Откриха половин килограм дрога и преправена пушка край Пловдив, притежателят им – осъден, но условно

0

Мъж бе наказан с условна присъда заради незаконна пушка и голямо количество трева. Навръх 24 май 48-годишният е бил задържан в Манолско Конаре.

Той е спипан по време на акция на полицията. В къщата униформени открили незаконно притежавано оръжие- пушка и боеприпаси от различен вид и калибър. Самата пушка той я е преправил – от стандартната й цев, е преправен в цев от ловна карабина

Последвал арест и обиски в жилището му. В апартамент в Пловдив е бил открит пакет, пълен с марихуана. Тревата била близо половин килограм.

Четири месеца по-късно, мъжът бил изправен на съд с две обвинения. Той се признал за виновен и поискал да сключи сделка с прокуратурата. Така той бе наказан с 2 години лишаване от свобода, но условно. Освен това е глобен и с 1000 лева.

The post Откриха половин килограм дрога и преправена пушка край Пловдив, притежателят им – осъден, но условно appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Откриха половин килограм дрога и преправена пушка край Пловдив, притежателят им – осъден, но условно

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация