Откриха ли кораб с извънземни на Луната? (ВИДЕО)

0

Градове на Луната, останки от извънземни, НЛО и много други неща не дават покой на уфолози, учени и други изследователи, изучаващи естествения спътник на Земята. Темата за извънземни, които обитават нашия естествен спътник или го използват за база, не веднъж са разбунвали духовете. Сега, руски блогър отново подхваща темата за извънземни цивилизации на Луната, показвайки видеокадри, за които се твърди, че са автентични и разказва за тайните на Луната.

Някои изследователи смятат, че американската програма „Аполо“ изобщо не е завършена в началото на 70-те години, ами все още продължава по силата на постановлението на американските власти.

Твърди се, че американците са правили тайни експедиции до Луната, където са се натъкнали на останките на древен град, извънземен космически кораб и дори криокамери на извънземни.

Теоретиците на конспирацията са сигурни, че лунната мисия „Аполо 20“ е била предназначена за изследване на извънземен кораб с цигарообразна форма, намерен на лунната повърхност, заявил е Уилям Рътлидж, астронавт, който твърди, че е участвал в мисии на Аполо.

Според неговите думи, изследователите са се натъкнали на повърхността на Луната на руините на странни сгради и огромен извънземен космически кораб, покрит с дебел слой лунен прах.

Учените от НАСА предполагат, че корабът и руините са на много милиони години. Липсата на атмосфера на естествения спътник на Земята прави възможно вечното съхраняване на различни артефакти.

Рътлидж е разказал още, че астронавтите от мисията „Аполо 20“ са имали възможност да влязат в космическия кораб, където са открили телата на извънземните. Те също така са открили капсули, подобни на криокамери, които най-вероятно се използват за дълги междупланетни пътувания.

Тялото на мъжкия извънземен се е превърнало в мумия, а тялото на жената е перфектно запазено. Той е било свързан към системите на кораба и е покрито с неизвестно вещество, подобно на парафин.

Астронавтите също така са се удивили, когато са видяли по шест пръста на ръцете на жената (което, разбира се, се среща и сред хората), като в останалото тя приличала на обикновена жителка на Земята.

Също така се съобщава, че НАСА вероятно би могла да се е добрала до някои извънземни технологии, за да ги използват в своите проекти за усвояване на Космоса.

Източник: fakti.bg

The post Откриха ли кораб с извънземни на Луната? (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Откриха ли кораб с извънземни на Луната? (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация