„Открита сцена за млади таланти“ с Биг Бенд – Благоевград и ученици от Музикално училище „Престо“ и Вокално студио „Фа Диез“

0

На 24 септември, от 17:30 часа, на площад „Македония“, Биг Бенд – Благоевград, Музикално училище „ПРЕСТО“ и  Вокално студио „ФА ДИЕЗ“ ще зарадват благоевградчани и гости на града с  концерт „Открита сцена за млади таланти“.

Публиката ще има възможност да се наслади на изпълнения на едни от най-известните песни от световната поп класика  като “Volare”,”Uptown funk” и “September”. В програмата е включена и българска поп класика, като песента „Прошепнати мечти“, изпълнявана от Камелия Тодорова и др.

Откритата сцена за младите таланти се прави с образователна и възпитателна цел, както за изпълнителите, така и за слушателите. За младите творци има значение въздействието на мелодията и текстовете, както и фактът, че излизат на сцена с музиканти като Биг Бенд – Благоевград в концерт на живо и в пряка връзка с публиката. За публиката пък ще бъде удоволствие да се докосне до таланта на младите творци на Благоевград.

 

The post „Открита сцена за млади таланти“ с Биг Бенд – Благоевград и ученици от Музикално училище „Престо“ и Вокално студио „Фа Диез“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: „Открита сцена за млади таланти“ с Биг Бенд – Благоевград и ученици от Музикално училище „Престо“ и Вокално студио „Фа Диез“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация