Осигурени са средства за довършване на обект „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа в югозападния квартал на Гоце Делчев“

0

Осигурени са забавените средства за довършване на обект „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа в югозападния квартал на гр. Гоце Делчев“. Той се финансира съгласно одобрено споразумение между Община Гоце Делчев и Министерството на регионалното развитие и благоустройството. С тези средства бяха подменени 4300 метра стара водопроводна мрежа в Югозападния квартал на града /зад Дома на културата/.
С това допълнително споразумение ще бъде възстановена настилката на улиците, което трябваше да се случи непосредствено след ремонта, но се забави с няколко месеца заради неизплатените средства от държавата. След подмяната на водопроводната мрежа в квартала, авариите ще бъдат сведени до минимум, а качеството на водоснабдяването ще се подобри значително.

The post Осигурени са средства за довършване на обект „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа в югозападния квартал на Гоце Делчев“ appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви