Оперираха главата на Тодор Неделев след катастрофата с националите в Грузия

0

Тодор Неделев е бил опериран в Тбилиси след тежката катастрофа на националния отбор по футбол. Интервенцията се е наложила заради парче стъкло, забито в главата му. Тя е преминала успешно, като е продължила повече от 2 часа. Звездата на „Ботев“ Пловдив ще остане една седмица в болницата под лекарско наблюдение, като животът му е вън от опасност, съобщава БТВ.

Именно Неделев пострада най-тежко при удара на двата автобуса, превозващи отбора от летището към хотела. Той е изпаднал в шок, като част от разбитите стъкла са попаднали по главата му. Халфът има травма и в областта на гърдите заради камшичния удар.

Малко след като кацат на летището в Тбилиси, играчите са качени на два автобуса, които трябва да ги закарат до хотела. Полицейският ескорт пред двете возила е карал с доста висока скорост, а мократа настилка заради дъждовете е една от основните предпоставки за инцидента.

В един момент полицаите правят остър завой, а първият автобус рязко спира и не оставя възможност на този зад него да спре навреме. Следва удар, от който най-тежко пострадал е Неделев.

Останалите национали и треньорският щаб са в добро физическо състояние, но всички са изключително уплашени.

Националите катастрофираха в Грузия, Неделев е в болница

The post Оперираха главата на Тодор Неделев след катастрофата с националите в Грузия appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Оперираха главата на Тодор Неделев след катастрофата с националите в Грузия

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация