Оператор на Нова Телевизия оставя камерата, за да развива модерно животновъдство в троянския балкан

0

Веселин Стоянов е обиколил повече от 30 държави с камера в ръка. Снимал е много от решаващите мачoве на националните ни отбор по футбол, световни спортни събития и много политици. Най-хубавия репортаж прави в Андора, когато нашите се класират за европейската по футбол.

Най-вълнуваща е срещата му с Дженифър Лопес, Бионсе и Бекъм в Мадрид, спомня си Веско.

„В операторската професия съм имал и гафове, когато бях още нов в екипа на телевизията,“ разказва Веселин.

На пресконференция на партиен лидер забравих да включа микрофона, разказва сега със смях той. Тогава обаче не му е било никак забавно, разказва операторът.

През 2007 г. обаче, като на шега, съобщава на колегите си изненадващо най-вече за Крум Савов, в чийто екип работи, че напуска телевизията. Причината, разбира се, е жена, с която днес имат две прекрасни момчета.

Веселин започва своето бизнес приключение през 2012 г. с четири овце, подарък от негов приятел, и капитал от 16 лева. В момента във фермата на Веско има над 70 овце и телета. Предстои изграждането на модерна овцеферма за над 200 животни, споделя Веселин.

„Нито за миг не съжалявам за избора ,който направих, въпреки трудностите, които срещам всеки ден. Мога да кажа, че работя 24/7,“ споделя бившият оператор

Споделя , че би кандидатствал и за финансиране от държавата ,но само когато е готов да отговори на условията за финансиране

Източник: fakti.bg

The post Оператор на Нова Телевизия оставя камерата, за да развива модерно животновъдство в троянския балкан appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Оператор на Нова Телевизия оставя камерата, за да развива модерно животновъдство в троянския балкан

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация