Огнен ад! Горя хотел в София, има пострадали

0

Пожар пламна в хотел на столичния булевард „България“, в близост до Околовръстното шосе, тази нощ.

Минути след полунощ е получен сигнал за възникнал пожар и силно задимяване в хотелска сграда в района на околовръстния път и бул. „България“, съобщиха от МВР. Към мястото са насочени 10 екипа пожарникари от различни столични районни служби със специализирана техника, автомеханични стълби и автомобил за спешна медицинска помощ.

Предприета е евакуация на настанени в сградата клиенти, с активното съдействие на персонала на хотела. Екипи на полицията съдействат за обезопасяване на района.

Няколко души са пострадали в пожара. Италиански гражданин е откаран във ВМА, съобщи Нова ТВ. Първоначално бе съобщено, че е пострадал само един огнеборец. Няма загинали при инцидента.

При погасяването на огъня има пострадал огнеборец, който е откаран в „Пирогов“, информира Веселин Гетов – директор на СД „Пожарна безопасност и защита на населението“, цитиран от Нова ТВ.

Според управителя на хотела става въпрос за късо съединение в СПА зоната. „Няма никакви индикации и предпоставки за умишлен палеж”, заяви той.

Действията на място са ръководени от директора на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов. Към момента ситуацията е овладяна. Предстои да бъдат изяснени причините, довели до възникването на пожара.сн.btv

The post Огнен ад! Горя хотел в София, има пострадали appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Огнен ад! Горя хотел в София, има пострадали

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация