Общинският съвет в Банско заседава

0

В дневния ред са включении  14 точки. Предстои да бъде разгледан отчет на Временна комисия за проверка използването на минерална вода на територията на гр. Добринище, и разглеждане на  докладна записка от Иван Кадев – кмет на Община Банско, относно утвърждаване на списък с ученици от общината, изявени в областта на науката, изкуството и спорта, предложени за стимулиране съгласно Общинската програма „Децата на Банско“.

Местният парламент в Банско трябва да се произнесе и по приемане на Стратегия за устойчиво развитие на туризма в за периода 2022 – 2027г. Съветниците трябва да се произнесат и по предложеното изменение и допълнение на Наредба за платено паркиране на моторни превозни средства на територията на община Банско, както и изменение и допълнение на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и права на територията на общината.

Обект на дебати ще бъде и предложения проект на план-сметка на трите вида услуги: сметосъбиране и сметоизвозване, обезвреждане на битови отпадъци в депо и поддържане на чистотата на териториите за обществено ползване, които се предлагат във всички населени места на територията на община Банско за 2023г., както и   отпускане на финансови средства за провеждане на конкурс „Спортист на годината“, „Млада надежда на годината“ и „Спортен клуб на годината“ и  кандидатстване с проектно предложение „Грижа в дома в Община Банско” и  отпускане на финансови средства за организиране и провеждане на Световна купа по сноуборд през март 2023г.

The post Общинският съвет в Банско заседава appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Общинският съвет в Банско заседава

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви