Общинската организация на ПП ГЕРБ Благоевград е мотивирана да работи честно за доверието на избирателите

0
На свое заседание ръководството на общинската структура на ПП ГЕРБ Благоевград и общинските съветници направиха анализ на предизборната ситуация в община Благоевград.
Предстоят ни трудни избори – парламентарни избори и важният избор за кмет на община Благоевград, от които зависи развитието на страната ни и на родния ни Благоевград.
Работим в трудно време – на компроматна война срещу ПП ГЕРБ, въпреки декларираните от всички политически опоненти „добър“ тон. Но ние не се плашим, защото истината винаги намира брод. Защото построеното от ПП ГЕРБ е пред очите на хората. Защото, колкото и да е неприятно да се признае, сме първа политическа сила. И това ни мотивира да продължим напред – да работим за доверието на хората. – бе подчертано от общинското ръководство.
Общинската организация е обединена и гарант за продължаване на политиката на ПП ГЕРБ на обновлението и работа – за община Благоевград и неговите жители, за страната и всички българи.
„Предстоят ни избори, – каза общинският ръководител Росица Димитрова, – а ние сме готови да продължаваме да работим и обединяваме хората в доброто!“

The post Общинската организация на ПП ГЕРБ Благоевград е мотивирана да работи честно за доверието на избирателите appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Общинската организация на ПП ГЕРБ Благоевград е мотивирана да работи честно за доверието на избирателите

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация