Община Струмяни взе участие в Десети юбилеен Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика – гр. Пловдив

0
Официално бе открит Десети юбилеен Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика – гр. Пловдив. Събитието се организира от Националния съюз на трудово-производителните кооперации и Министерството на труда и социалната политика. Свой щанд на Изложението в палата № 11 на „Международен панаир“ – гр. Пловдив има и община Струмяни, представлявана от кмета на общината – г-н Емил Илиев и зам. кмет по хуманитарните дейности – г-ца Фиданка Котева.
Участието на община Струмяни е съвместно с община Берово, Република Северна Македония и нейните представители г-н Звонко Пекевски – кмет на община Берово и г-жа Наташа Каламадевска – служител към община Берово.
Сред официалните гости на форума са г-жа Илиана Йотова – Вицепрезидент на Република България, г-н Георги Гьоков – Министър на труда и социалната политика на България и г-н Никола Шмит – комисар за работни места и социални права в Европейската комисия. Всички те с голям интерес разгледаха щанда на Община Струмяни и община Берово.
През последното десетилетие Европейският форум се утвърди като мащабна социална платформа с модерна визия и иновативни изразни средства, която концентрира важни събития, знакови личности и значими теми, онагледяващи актуалните европейски и регионални тенденции в развитието на социалната и солидарна икономика. Съпътстващо събитие на десетото му издание е провеждането на кръгла маса на високо равнище с водеща тема „Справедлива, адекватна и трансформираща социална икономика“.

The post Община Струмяни взе участие в Десети юбилеен Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика – гр. Пловдив appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Община Струмяни взе участие в Десети юбилеен Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика – гр. Пловдив

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация