Община Разлог с коледни изненади за десетки деца от уязвими групи и деца с увреждания

0

В навечерието на най-светлите и топли празници през годината, Община Разлог зарадва децата от Център за настаняване от семеен тип – град Разлог, Център за обществена подкрепа – град Разлог и деца, настанени при приемни семейства от община Разлог, с коледно тържество, под наслов „Споделена Коледа”.
В малката зала на НЧ “15 септември 1903-1909 година” потребителите на социалните услуги, бяха посрещнати от кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев и зам.-кмета инж. Гергана Костова, които изразиха своето уважение и подкрепа към всички деца и възрастните, грижещи се за тях.
Към тържеството се присъедини и самият Дядо Коледа. Белобрадият старец зарадва всички деца с приказки за Коледа и специални торбички, с много лакомства и изненади. Част от “Споделена Коледа” станаха и четвъртокласниците от НУ „Св. св. Кирил и Методий „, които отправиха музикален поздрав “Песен за семейството”, а след това хванаха всички малки и големи на коледно хоро.

The post Община Разлог с коледни изненади за десетки деца от уязвими групи и деца с увреждания appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви