Община Разлог се присъедини към най-значимата и мащабна образователната програма в България – “Мениджър за един ден”

0

Община Разлог се присъедини към най-значимата и мащабна образователната програма в България – “Мениджър за един ден”.
Община Разлог e сред институциите, които дават възможност на десетки младежи да разберат какво е чувството да работят за организацията, която харесват и същевременно да се забавляват.
В рамките на един ден – 27 април 2023 година, младежи над 16 години ще се запознаят с реалната работна среда в Община Разлог, сядайки на мястото на кмета, зам.-кметовете, главния архитект и главния счетоводител на институцията. За надграждане своите лидерски умения и познания как да се реализират, участниците ще получат вдъхновение от своите ментори.
За поредна година, по инициатива на Джуниър Ачийвмънт България, в синхрон с политиката на Европейския съюз за това образованието да бъде с практическа насоченост, над 1500 младежи на възраст над 16 години, ще имат възможност да се докоснат до своята мечтана професия и да получат международно признат сертификат.
Желаещите младежи, които искат да получат истинска подготовка за реалния свят на институционалните отношения, следва да се регистрират за участие, в срок до 10 април на https://mfd.jabulgaria.org/registraciya-studenti/ .

The post Община Разлог се присъедини към най-значимата и мащабна образователната програма в България – “Мениджър за един ден” appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви