Община Разлог подобрява административното си обслужване, чрез промяна работния график на Главния архитект

0

От тази седмица гл. арх. Илияна Аврамова осъществява правомощия си съгласно ЗУТ, ръководи и контролира дейностите по устройственото планиране, проектирането и строителството на територията на общината, с променен от 4 на 8-часов работен ден.
“От началото на годината до днешна дата Община Разлог е обработила, в законосъобразни срокове, над 300 строителни документи. Инициативата за промяна работното време на арх. Аврамова бе преприета в отговор на увеличилия се в пъти брой преписки и интересът за издаване разрешителни за строеж на територията на община Разлог, през последните 2 години. Осигурявайки допълнително време за обработка на документи от страна на Главния архитект, Община Разлог ще предостави и възможност на жителите от цялата община и инвеститори, да получат експертна оценка за своите проекти и подобрено административно обслужване.”, коментира г-н Иван Гюров.
Главният архитект на Община Разлог е ангажиран ежедневно с: издаване разрешителни за строеж, технически паспорти, удостоверения за търпимост, визи за проектиране, одобрения на ПУП, участие в експертни съвети за обработка на получени преписки, подготвяне на молби и писма – отговор до различни институции.
Община Разлог уведомява всички заинтересовани страни, че приемните дни на арх. Аврамова са сряда и четвъртък от 15:00 до 17:00 часа.
При неотложни ситуации, Главният архитект на Община Разлог ще бъде на разположение и през останалите делнични дни, за обработка на документи или отговор на въпроси.

The post Община Разлог подобрява административното си обслужване, чрез промяна работния график на Главния архитект appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви