Община Разлог организира инициатива „145 български знамена за честване на 145 години от Освобождението на България!“ по повод 3 март

0
Идеята на Община Разлог е в деня на Националния празник от българските домове гордо да бъде развят трибагреника, чиито цветове символизират:  духа, мира, свободата, чистотата и надеждата
природа, зелените гори и полета на България, кръвта на загиналите за свободата на България.
За целта организаторите ще раздадат БЕЗПЛАТНО Българско знаме на всяко домакинство от община Разлог, присъединило се към инициативата.
Желаещите следва да посочат две имена, адрес и телефон за контакти на email: okmds@razlog.bg или на съобщение в официалната Facebook- страница на Община Разлог, в срок до 17-ти февруари.
В периода от 22 февруари до 2 март, от понеделник до петък, от 8 до 17:00 часа, всяко записано лице, може да получи българския трикольор в сградата на Община Разлог.
В деня на Националния празник,  всички участници следва да поставят българския трикольор на порта, тераса или покрива на своя дом, посрещайки изгрева с развято знаме.
Изпратете снимки със символа на Република България до 17:00 часа в същия ден, на лично съобщение във Facebook – страница на Община Разлог. Снимките следва да бъдат публикувани в албум, посветен на Трети март.
В 18:00 часа очакваме всички родолюбци на тържествено честване по повод Деня на Освобождението и запалване „Огъня на свободата“,на централен площад „Преображение“.

The post Община Разлог организира инициатива „145 български знамена за честване на 145 години от Освобождението на България!“ по повод 3 март appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Община Разлог организира инициатива „145 български знамена за честване на 145 години от Освобождението на България!“ по повод 3 март

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви