Община Разлог и ОП “Обреден дом” канят 135 семейства заедно да отбележат своите Златни и Сребърни сватби

0

Община Разлог и ОП “Обреден дом” – Разлог канят 135 семейства заедно да отбележат своите Златни и Сребърни сватби
По повод 25 и 50 години от заветното “да”, Община Разлог и Общинско предприятие “Обреден дом”- Разлог отправят покани към всички юбиляри – тържествено да отпразнуват своите споделени години на обич, подкрепа и разбирателство.
По стара традиция от 1985-та година, в навечерието на Деня на християнското семейство, този важен момент ще бъде отбелязан с тържествена церемония, по време на която кметът на общината и неговата съпруга ще кумуват на всички щастливи двойки.
Инж. Красимир Герчев и неговата съпруга приветстват всички 68- “Златни” и 67 – “Сребърни” юбиляри, които ще подновят своите брачни обети, вписвайки имената си в Летописната книга на община Разлог, на 18-ти ноември 2023 година (събота) от 19:00 часа в ресторант “Мурата”.
Специално адресирани покани са изпратени на общо 67 семейства от Разлог, 18 – от Баня, 20 – от Бачево, 2 – от Годлево, 7 – от Горно Драглище, 3 – от Долно Драглище, 7 – от Добърско и 11 от село Елешница.
Организаторите на радостното събитие напомнят, че крайният срок за записване е до 16.11.2023 година в офиса на Обреден дом- Разлог/ 0897 967 788, а кувертите са на цени от 50 лв. – за “Златни” и 80 лв. – за “Сребърни” юбиляри.

The post Община Разлог и ОП “Обреден дом” канят 135 семейства заедно да отбележат своите Златни и Сребърни сватби appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви