Община Благоевград реши дългогодишен проблем за живеещите на ул. „Люлин“

0
Община Благоевград реши дългогодишен проблем за живеещите на ул. „Люлин“! След повече от две десетилетия проходимостта по пътната връзка вече е подобрена
Улица „Люлин“ е поредната профилирана улица от Община Благоевград за последните няколко месеца. По продължението на пътната връзка е положен фрезован асфалт, с което значително е подобрена проходимостта за пешеходци и водачи на МПС.
„Проблемът за нас, живеещите на ул. Люлин“, е на дневен ред повече от 25 години. Преди около месец подадохме молба до кмета на Благоевград, който предприе незабавни действия и ето че резултатът е налице. Благодарим за бързата реакция на общинското ръководство“, коментира Станислава Николова, която живее в апартамент, намиращ се на благоустроената улица.
Община Благоевград полага фрезован асфалт на още места в селата, кварталите на града и широкия център.
Предвид множеството постъпили заявления, Община Благоевград уточнява, че същите се обработват, но е невъзможно обектите да бъдат обхванати едновременно.
С профилирането на улици и междублокови пространства, които до момента са били на земна основа, кметът на Благоевград Илко Стоянов цели да бъде създадена по-добра и достъпна градска среда.
Исканията на гражданите се взимат под внимание и дейностите ще се извършват поетапно, при наличие на техническа възможност и финансов ресурс.

The post Община Благоевград реши дългогодишен проблем за живеещите на ул. „Люлин“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Община Благоевград реши дългогодишен проблем за живеещите на ул. „Люлин“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви