Община Благоевград обнови още две детски площадки с отлични условия за игра покрай алеята за парк „Бачиново“

0

Изцяло обновени две детски площадки очакват децата на Благоевград по алеята за парк „Бачиново“. Съоръженията в периметъра на кътовете за игра са подменени с нови такива, напълно отговарящи на изискванията за безопасност. Положена е удоропоглъщаща настилка, монтирани са люлки, клатушки, пързалки, панели за игра и т.н.
Една от ремонтираните площадки покрай Алеята на здравето е предназначена за деца от 0 до 3 г., а втората е за малчугани от 3 до 12 г. Оградите са пребоядисани.
Служители на ОП „Благоевград строй ремонт“ работят по реновиране на още кътове за игра в Благоевград и малките населени места. В момента се извършва ремонт на площадки, намиращи се в ж.к „Ален мак“ и кв. Грамада“. Целта на Община Благоевград е в реновираните кътове да се създаде удобство и уют както за децата, така и за техните родители.
Община Благоевград призовава за отговорно отношение и опазване на общинското имущество! При забелязани нередности, сигнали могат да бъдат подавани на денонощните дежурни телефонни линии 073/88 44 34, 073/ 88 44 06.

The post Община Благоевград обнови още две детски площадки с отлични условия за игра покрай алеята за парк „Бачиново“ appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви