Община Благоевград и Съвет за сътрудничество  с анкета до гражданите, относно изграждане на нова кучешка площадка на територията на града

0

Община Благоевград и Съвет за сътрудничество създадоха анкета, чрез която ще се събират мненията на гражданите, относно подходящо място за изграждането на нова кучешка площадка. Локациите, между които може да се избира са  ж.к „Струмско“, ж.к. „Еленово“, парк „Даме Груев“, кв. „Грамада“ и ж.к „Запад“. Срокът за гласуване е до 30 ноември, включително. Анкетата може да намерите на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/1Cw-C8cY4_55q6TsgYTGCTPtqhz0qPnzkzdIfb-4H9t0/edit

Той е поместен и на официалния сайт на Общината www.blgmun.com

Всички заинтересовани жители, могат да дадат своите мнения писмено в Деловодството на общинска администрация, както и на имейл savetdogs@gmail.com .

До момента на територията на община Благоевград обособените пространства за свободна игра на домашни любимци са в Градска градина и в парк „Бачиново“.

 

 

 

The post Община Благоевград и Съвет за сътрудничество  с анкета до гражданите, относно изграждане на нова кучешка площадка на територията на града appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Община Благоевград и Съвет за сътрудничество  с анкета до гражданите, относно изграждане на нова кучешка площадка на територията на града

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация