Община Банско получи приз „Аз гарантирам щастливо детство”

0
Община Банско получи Отличителния знак „Аз гарантирам щастливо детство” на Държавната агенция за закрила на детето. Наградите се раздават за трета поредна година в четири категории – устойчиво развитие, успешна промяна, значима иновация и значимо партньорство.
Община Банско взе приза в категория „Значима иновация”. Наградата беше връчена на кмета Иван Кадев и зам.-кмета Костадин Атанасов от председателя на ДАЗД Елеонора Лилова.
Банско печели наградата на Агенцията за организираната от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните / МКБППМН/ лятна програма за децата през 2020 година. Новото в програмата, за което община Банско беше номинирана, е включването на деца от ромски произход и потребители на социални услуги от Дневния център за деца с увреждания и от Защитените жилища.
Организирането на разнообразни дейности при спазване на противоепидемичните мерки беше предизвикателство, с което МКБППМН се справи отлично в сътрудничество с Музеен комплекс Банско, РУ на МВР, Планинската спасителна служба и читалище „Никола Вапцаров”.
Създадените добри традиции през последните три години ще бъдат продължени с лятна програма за всички деца от община Банско и през Лято`2021.

The post Община Банско получи приз „Аз гарантирам щастливо детство” appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Община Банско получи приз „Аз гарантирам щастливо детство”

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация