Община Банско и ЕКОПАК България обединяват сили в новата екологична инициатива „Градска рециклиада – Екокино“

0

Община Банско и ЕКОПАК България обявяват старта на второто издание на най-мащабната и иновативна кампания в страната – „Градска рециклиада – Екокино“. С мисията да спаси природата от стотици тонове отпадъци и да осигури екокино за общината, тази уникална инициатива ще се проведе в 9 общини в България от февруари до юли 2024 г. под мотото: „Рециклирай пластмасовите бутилки и метални кенове – Спечели Екокино!“
Целта на кампанията е амбициозна – увеличаване с поне 70% на събираемостта на пластмасови бутилки и алуминиеви кенове в общината от февруари до юли 2024 г. в сравнение със същия период на миналата година.
При успешно постигнати цели, ЕКОПАК обещава безплатна прожекция на кино на открито, достъпна за всички граждани на Общината. Във връзка с това, от февруари до юли 2024 г., Община Банско и ЕКОПАК ще организират разнообразни инициативи, с които да включат граждани, бизнес, училища и детски градини в усилията за постигане на целта.
Вярваме, че чрез сътрудничеството на институции, граждани и бизнес сектора, ние не само ще постигнем, но и ще надминем целите на кампанията. Следете страницата на общината за актуални събития или посетете https://www.ecopack.bg/GR за допълнителна информация.
Да направим заедно нашата община по-чиста и устойчива за бъдещите поколения!
Може да е графика на текст, който гласи 'банско рециклиада EKO NAK спечели EKO киш на ткрито включи ce изхвърли участвай ΕΚΩΠΑΚ училище T 80015253 H H състезания вучилища'

The post Община Банско и ЕКОПАК България обединяват сили в новата екологична инициатива „Градска рециклиада – Екокино“ appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви