Областният управител Мария Димова заедно с възрастни хора от Дом „Света Петка“ украсиха коледната елха

0

Областният управител Мария Димова с част от своя екип посетиха дома за възрастни хора „Света Петка“ в Благоевград. Те дадоха старт на благотворителната кампания “Подари Време”, която е съвместна инициатива на Неврокопска Света Митрополия и Радио Благоевград.

В най-светлите дни преди Рождество Христово, г-жа Димова и експертите от Областна администрация Благоевград събраха средства, с които бяха закупени коледна украса и сладкиши за потребителите на дома. Днес всички заедно с много настроение и усмивки украсиха коледното дърво в дома.

 

 

Областният управител разговаря с всеки един обитател на дома, като те от своя страна изненадаха г-жа Димова с ръчно направена картичка с пожелание.
„Наистина тук полагат много грижи за възрастните, но всяка среща с нови хора им носи допълнителна радост, защото освен всичко друго, те имат нужда от внимание и разговори. Дано сме успели поне мъничко да стоплим сърцата им.“, каза областният управител на област Благоевград.

 

От Неврокопска Света Митрополия, отново с кауза, подариха на областния управител в рамка еднa от най-добрите рисунки от конкурса „Бог е любов“.
В следващите две седмици в благотворителната инициатива ще се включат хора от различни институции, които ще отделят от своето време и ще превърнат ежедневието на възрастните хора в празник.

The post Областният управител Мария Димова заедно с възрастни хора от Дом „Света Петка“ украсиха коледната елха appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви