Ново спортно игрище за мини футбол в квартал “Вароша” бе открито с тържествен водосвет за здраве и късмет

0

Днес кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.- кметовете на община Разлог- г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Колчева- Фарфарова прерязаха лентата на новоизграденото игрище за мини футбол, в новия парк за спорт и развлечения в квартал “Вароша”.
“Избрахме да изградим игрище за мини футбол, с прилежаща паркова част към него, в район, в който до момент липсваха изцяло спортни и детски съоръжения. В пространството около терена са обособени места също за детски игри и забавления, кафе- аперитив и паркоместа, за удобство на всички посетители. След завършване цялостната визия на този парк, Община Разлог насочва усилията си и върху създаване на парк за забавления, спорт и отдих с площ от поне 30 000 кв.м. Плановете на ръководството са мястото за забавления, спорт и отдих, да бъде проектирано и отчасти да започне своето функциониране до края на годината. Това да бъде едно място, с което жителите на общината да се гордеят, а Разлог да стане още по- предпочитано място за посещение от туристи!” , коментира Иван Гюров.
След водосвета, отслужен от отец Димитър, на новия терен стъпиха ръководството на Община Разлог, футболисти, общински съветници и гости.
Новооткритото място за спорт и развлечения е с предназначение за свободно ползване от всички жители и гости на град Разлог. Достъпът до терена за мини футбол е неограничен през цялата седмица, като като през тъмната част на денонощието ще бъде и осветен.
Изграденият парк, който се намира на един от изходите на Разлог, посока Бачево, е с обособени зелени площи, алеи, детски съоръжения, кът за отдих както и паркоместа – за удобство на всички посетители и любители на футбола.

The post Ново спортно игрище за мини футбол в квартал “Вароша” бе открито с тържествен водосвет за здраве и късмет appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Ново спортно игрище за мини футбол в квартал “Вароша” бе открито с тържествен водосвет за здраве и късмет

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви