Ново и чакано! Започна изграждането на площадка за ролкови спортове в Петрич

0

Започна изграждането на дългоочакваната площадка за ролкови спортове в градинката край р. Луда Мара в участъка до сградата на Община Петрич.
Тръгнала като инициатива на децата на Петрич, заявили желание и посочили необходимостта в града да се обособи подходящо място, подкрепена от ЛИДЛ България и Община Петрич, площадката се очаква да заработи в началото на м. септември.
Предвидени са шест съоръжения с различна трудност, които ще бъдат подходящи за скейтборд, ролери, тротинетки, велосипеди и др. Площадката ще бъде с обща площ 342 кв. м. Конфигурацията и разположението на съоръженията са съобразени с изискванията за отделните спортове, които ще се практикуват.
Заедно с монтирането на съоръженията се предвижда и облагородяване на прилежащия терен около площадката.
Доброто сътрудничество и осъществяването на общата инициатива на Община Петрич и ЛИДЛ България за изграждане на скейт площадка за ролкови средства ще допринесе за обогатяване на градската среда в Петрич, за осигуряване на отлични съвременни условия за децата и младежите, отдали се на този алтернативен спорт, и значително ще повиши атрактивността на предлаганите възможности за спортуване на открито и приятни емоции в свободното време.

The post Ново и чакано! Започна изграждането на площадка за ролкови спортове в Петрич appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви