Нови съдебни тревоги за сина на Найден Милков

0

Димитър Милков застава за пореден път пред съда за кражба, заплахи и нанасяне на телесни повреди

Рецидивистът с богато криминално досие Димитър Милков – син на известния певец и бос на Първа частна милиция Найден Милков, вчера се изправи пред съда за изцепките си от лятото на 2020-а в „Меден рудник“, предаде репортер на Burgas24.bg.

Димитър е привлечен като обвиняем за това, че на 21 юни 2020 г. вечерта в апартамент в ж. к. „Меден рудник“ откраднал телефон „Самсунг Галакси А5“ от мъж с инициали К. Д. На 21 юни 2020 г. вечерта в апартамент отново в „Меден рудник“ заплашил и след причиняване на средни телесни повреди взел от същия човек 80 лв.

На Димитър е повдигнато обвинение и за това, че на 23 юни 2020 г. е хванат с прекурсор за производство на наркотични вещества на стойност 9,50 лв.

Припомняме, че Бургаският окръжен съд издаде спрямо Димитър Милков Европейска заповед за арест, за осигуряване на участието му в започналото срещу него съдебно производство. Подсъдимият е бил задържан в Италия и е разпоредено неговото предаване на българските съдебни власти. Преди определената дата за предаване, той е напуснал Италия и е бил арестуван от немските органи на реда на територията на Германия, където е управлявал автомобил след употреба на наркотични вещества.

Съдът определи делото да бъде гледано по общия съдебен ред, по искане на подсъдимия и неговата защита.

Окръжен съд – Бургас потвърди и взетата спрямо Димитър мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Съдът намери, че съществува подозрение за авторството на Милков на повдигнатите му с обвинителния акт деяния. За две от престъпленията се твърди, че са извършени в условията на опасен рецидив. Според съда, съществува реална и непосредствена опасност от укриване или извършване на престъпление от страна на Милков, ако мярката му за неотклонение бъде изменена в по-лека.

Бургаският окръжен съд насрочи делото за разглеждане на 16 август, с призоваване на свидетели.

The post Нови съдебни тревоги за сина на Найден Милков appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Нови съдебни тревоги за сина на Найден Милков

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Най-добри продукти | Евтини стоки | МОЛ за стоки | Най-добри продукти | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви | Диагноза и Лечение