Нови готварски уреди за двете детски кухни на Обединени детски заведения “Радост” в Разлог

0

Нови готварски уреди – тестобъркачка, месомелачка и две фурни, закупени от Община Разлог, бяха монтирани в двете детски кухни на Обединени детски заведения “Радост” в град Разлог, с цел подпомагане ежедневния процес на приготвяне, на храна за над 500 деца.
Новото оборудване бе изпробвано на място днес, в присъствието на ръководството на Община Разлог, в ОДЗ “д-р Елиза Астинова”, което разясни и близките планови дейности за поетапното и качествено подобряване, както на нивото на образование, така и на материалната база на всички детски учебни заведения.
Община Разлог ще закупи нови двуетажни легла за част от групите на ОДЗ “д-р Елиза Астинова”, които ще заменят използваните към момента стари, “падащи” През следващата седмица, като част от инициативата “Безопасна и здрава среда”, Община Разлог ще отстрани опасни дървета от дворните пространства на всички детски учебни заведения, в град Разлог и селата от общината.

The post Нови готварски уреди за двете детски кухни на Обединени детски заведения “Радост” в Разлог appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви