Новият кмет Илко Стоянов обяви: Ще има съкращение в администрацията, спирам изплащането на обезщетения на тримата бивши зам.-кметове

0

Ще има съкращение в администрацията, това обяви новоизбраният кмет Илко Стоянов на първата си пресконференция днес в Благоевград. Пред журналисти той обясни, че предстои пълно преструктуриране на отделни направления в общинската администрация.

Освен това той е отменил заповедите за изплащане на 6 заплати на тримата бивши зам.- кметове – Пролет Трифонова, Венелин Трошанов и Любен Милев като обясни,че това не е морално.

Започнали са и дисциплинарни производства срещу секретаря на общината Мария Захова и шефката на правния отдел в общината Станислава Иванова като обясни,че на общината са наложени финансови корекции, които те не са оспорили.

Илко Стоянов спира и обществената поръчка за монтаж на фотоволтаиците по покривите на благоевградските училища, като мотив посочи, че липсва съгласие на директорите на училищата.

The post Новият кмет Илко Стоянов обяви: Ще има съкращение в администрацията, спирам изплащането на обезщетения на тримата бивши зам.-кметове appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Новият кмет Илко Стоянов обяви: Ще има съкращение в администрацията, спирам изплащането на обезщетения на тримата бивши зам.-кметове

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация