Нова спортна площадка по мини футбол за две училища в Сандански

0

Първият учебен ден започна с трепет и вълнение за всички ученици в община Сандански. За учениците от II ОУ „Христо Смирненски“ и ПГ „Яне Сандански“ бе още по-вълнуващ, защото днес бе открита новата спортна площадка по мини футбол, на която един от най-популярните и обичани спортове – футболът, ще може да бъде практикуван в модерни и безопасни условия и в училище.
За началото на новата учебна 2023-2024 г. учениците от двете училища ще могат да провеждат мачове по мини футбол на новото футболно игрище, което е с размери 40 м. х 20 м., с настилка от изкуствено тревно покритие и LED осветление!
Офицално спортната площадка бе открита от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов и директорите на двете училища – Снежана Николова и Димитрина Лалева.
За здраве и благослов бе отслужен водосвет от свещенослужители от храм „Свети Георги“, град Сандански, а първият мач – демонстрация показа футболните умения на децата на Сандански!
Благодарим на Духов оркестър „Емил Кирянов“, с ръководител Емил Кирянов и прекрасните ни асистенти от Второ ОУ „Христо Смирненски“ гр. Сандански.

The post Нова спортна площадка по мини футбол за две училища в Сандански appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви