Нова драма от двореца: Ще се срещне ли Кралицата някога с внучка си Лилибет?

0

Драмите около британското кралско семейство сякаш нямат край. Естествено, както през последните години, главни действащи лица и сега са херцозите на Съсекс.

Този път обаче освен тях двамата и кралица Елизабет II във фокуса на събитията е и малката им дъщеричка Лилибет Даяна, която е само на няколко месеца. Двойката, която заживя в САЩ, иска да посети кралицата за да я запознае с внучка ѝ. Последвалите събития след искането им обаче завихриха огромен скандал, пише jenata.blitz.bg.

Според проучване има шанс кралицата да не приеме семейството при себе си. Една от причините е проучване, което показва, че британците вече не харесват двойката.

Само 26% от анкетираните „одобряват“ Меган, а 65% не я харесват. 34% казват, че харесват принц Хари, а 59% от британците споделят, че не могат да го понасят.

Короната винаги се е съобразявала от обществените нагласи, защото именно данъкоплатците издържат Двореца.
Това обаче не е единствената причина, поради която срещата между баба и правнучка може да не се осъществи.

Двойката иска да посети кралицата по Коледа, но такъв празник херцозите на Съсекс не са празнували с британското семейство през последните две години и няма сведения дали Елизабет II ще даде шанс това да се случи сега след всички изречени думи и обвинения.

Източник: fakti.bg

The post Нова драма от двореца: Ще се срещне ли Кралицата някога с внучка си Лилибет? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Нова драма от двореца: Ще се срещне ли Кралицата някога с внучка си Лилибет?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация