Нинова вкарва Любо Нейков в политиката?

0

Нова дружба се е зародила на звездния небосклон у нас. Оказа се, че Любо Нейков открито симпатизира на шефката на БСП Корнелия Нинова, пише HotArena.

Преди няколко дни комикът присъства на прием, даден от нея в столично арт кафене по случай 24 май. Появата на актьора на организиран от лидерката на столетницата прием подбудили съмнение сред редиците на социалистите дали Нейков няма да се присъедини официално към БСП. Последните дни партийните им списъци се разширяват и към тях се вливат по-ексцентрични личности, сред които и моделът от нигерийски произход Дейв Майл.

Досега Любо не е заявявал открито партийните си пристрастия, нито е изявявал намерение да се занимава сериозно с политика. След провалът на най-новия му проект „Дъ Шоуто“ обаче, много е възможно комикът да реши да смени радикално курса и да се впусне в съвсем ново начинание, писа „Ретро“.

Актьорът още не е преживял позора от ниския рейтинг на пародийното предаване, което бе свалено от ефира на bTV, където издържа по-малко от месец след жестоки критики от страна на аудиторията.

Източник: fakti.bg

The post Нинова вкарва Любо Нейков в политиката? appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Нинова вкарва Любо Нейков в политиката?

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация