Нина Добрев влиза в бизнеса с вино

0

И у нас, и в Холивуд е изключително популярно известните хора да се захващат със страничен бизнес. Така певци започват да произвеждат дрехи, модели да се занимават с козметика, а спортисти със сладкарски изделия, пише Дарик.

Изключително популярно сред холивудските знаменитости пък е да се прави алкохол. Така например Джордж Клуни и Скалата имат свои брандове за текила, Райън Рейнолдс – за джин, а Брад Пит – за вино розе. Сред тези имена вече е и това на българската актриса с канадски паспорт Нина Добрев, която влезе във винарския бизнес.

С новината се похвали самата тя в социалните мрежи, като оповести и с кого ще си партнира. Става въпрос за актрисата Джулиан Хъф, с която са добри приятелки. Двете дами ще произвеждат вино в Напа, Калифорния – един от най-известните райони в света за производство на вино.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

От публикацията на Нина Добрев става ясно, че двете работят по проекта отдавна. Виното ще има и някои особености – то ще е с ниски калории и без консерванти. И двете дами обичат спорта и решават да създадат вино, което няма да пречи на заниманията им и с което няма да им се налага да броят калории.

Цените на бутилките са приемливи за американския пазар – около 20 долара.

Източник: fakti.bg

The post Нина Добрев влиза в бизнеса с вино appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Нина Добрев влиза в бизнеса с вино

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация