Николай Шушков: Целта ми е да създам условия за нови и добре платени работни места

0

„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“- с това послание стартира кампанията на независимия кандидат за кмет Николай Шушков. Стотици граждани се включиха в откриващото събитие пред Регионалния исторически музей в града. С много настроение известни музикални и фолклорни изпълнители поднесоха поздравите и пожеланията си за успех в предизборната надпревара на кандидата с номер 74 в бюлетината.

Бившият областен управител и бивш заместник регионален министър е издигнат от впечатляващ Инициативен комитет, в който влизат културни и спортни дейци, общественици, лекари, юристи.

„Всички живеем тук и виждаме икономическия упадък на Благоевград. На първо място поставям възстановяването на индустриалния гръбнак на града и привличането на нов бизнес. Повече от 10 000 наши съграждани в последните години работят извън общината. Целта е да ги задържим тук и да създадем нови и добре платени работни места, които да подобрят качеството на живот в града“, каза Николай Шушков. Той подчерта, че преди години са изградени две промишлени зони в Благоевград и отбеляза, че първостепенна задача ще му бъде да направи преглед на състоянието им и да разберем за намеренията на техните инвеститори. „Паралелно с това ще започнем изграждането на нова съвременна индустриална зона, в която общината ще участва с апортна вноска със земя и ще изгради всички необходими комуникации и инфраструктура“, обясни още Шушков.

Привличането на инвестиции в икономиката на града; модерен облик чрез поддържане и развитие на приветлива градска инфраструктура; повишаване нивото на социалните услуги на общината; разширяване на обхвата на социалното включване; грижа и за най-засегнатите от социалната несправедливост, фокус върху образованието духовността и спорта. Това са основните приоритети на кандидата за кмет Николай Шушков.

„От позицията си на учител, на художник, зная, че за успеха на всяко едно начинание човек трябва да притежава в себе си редица личностни качества. Заставам зад Николай Шушков като независим кандидат за кмет, защото зная, че той е човек здраво стъпил на земята“, каза от името на Инициативния комитет Димитрина Гошева. Председателят на комитета и бивш кмет на града Лазар Причкапов даде ценни съвети на Николай Шушков: „Не давай обещания, които не можеш да изпълниш. слушай хората, гледай ги право в очите, не отхвърляй никога това, което те искат от теб – то може да не може да стане в този момент, може да не стане никога, но дай на хората отговори! Дай им надежда! Вярвай в хората!“

Николай Шушков благодари за подкрепата на БСП и на коалиция „Левицата“ и декларира готовност да приеме подкрепата на всички партии, организации и граждани, за които Благоевград е мисия.

viber_image_2023-09-30_09-11-11-595

viber_image_2023-09-30_09-11-10-780

viber_image_2023-09-30_09-11-12-520

 

The post Николай Шушков: Целта ми е да създам условия за нови и добре платени работни места appeared first on Начало.

Източник: regiona.bg

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви