Ники Илиев: Когато умра, заглавието ще бъде „Живата легенда почина“

0

Неотдавна Ники Илиев реши да „смени ролите“ – актьорът стана режисьор. Той реализира няколко успешни филмови проекта, а сега режисира сериала „Братя“ по Нова телевизия. Освен това, когато не е на режисьорския стол, Ники се изявява като преподавател в Нов български университет, където преподава кинорежисура на 183-ма студенти, информира life.dir.bg.

„Работя в тази сфера и снимам нон-стоп. Виждам тенденциите и актуалните промени в техниката и похватите постоянно. Сега е малко сложно с онлайн лекциите, но самият факт, че повечето от студентите присъстват, идвайки отново и отново, ме удовлетворява и ме кара да искам да ги мотивирам още повече“, казва той.

Ники е роден на 10 октомври 1981 г. в София, а популярността го застига още в гимназията, когато става водещ на „Мело ТВ Мания“ по Канал 1. Оказва се, че в тази роля е попаднал съвсем случайно, при това изпълнявайки задача, възложена му от Ники Кънчев, при когото по онова време е работил за кратко в Darik Radio.

„Бях в едно заведение, където трябваше да правя репортаж за група „Контрол“. Изведнъж при мен дойде някакъв човек, който се представи като режисьор на „Мело ТВ Мания“. Той ми каза, че иска да бъда водещ на предаването“, разказва пред Dir.bg звездата от „Завръщане“.

Макар и без опит, той се явява на пробите, а останалото е ясно…

„Останах там в продължение на шест години, което от една страна бе добре, от друга обаче бе твърде дълго“, казва Ники.

От онзи момент насам лицето му започва да се появява все по-често по телевизията, а няколко години той прави и първите си стъпки като актьор, вземайки участие в „Забранена любов“, в който се превъплъщава в образа на един от главните действащи герои Мартин Константинов. Ограниченият контрол, който хората пред камера имат над снимачния процес, е нещото, накарало го да започне създаването на свои филми.

След премиерата на втората му лента, „за да го изложат максимално, карайки го да се чувства неудобно и нелепо“, навсякъде го представят като „Жива легенда“.

„Когато умра, заглавието сигурно ще бъде „Живата легенда“ почина“, или нещо такова“, споделя през смях той пред изданието.

Източник: fakti.bg

The post Ники Илиев: Когато умра, заглавието ще бъде „Живата легенда почина“ appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Ники Илиев: Когато умра, заглавието ще бъде „Живата легенда почина“

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация