НЕПОНОСИМА ЖЕСТОКОСТ: Озверели келеши пребиха до смърт самотник заради ракия

0

Двама жители на видинското с. Гъмзово съобщили в полицията за нанесен жесток побой на техен съселянин, след като на 2 януари около обяд видели мъжа да лежи в двора пред къщата си.

Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие. Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, извършили оглед на местопроизшествието и установили смъртта на мъжа.

Тялото на пребития до смърт било транспортирано за аутопсия във видинската болница.

В хода на проведените незабавни следствени действия като съпричастни към извършеното тежко криминално престъпление разследващите установили четири момчета от селото. С полицейска мярка за срок до 24 часа задържали трима непълнолетни – на 15, 16 и 17 години.

59-годишният Борислав Борисов е мъжът, пребит до смърт от група озверели деца във видинското село Гъмзово, съобщава BulNews.

Човекът е живеел сам, не е бил женен и нямал деца, разкриха местни жители. Имал братя и сестра, но не поддържали връзка.

По непотвърдена информация, във фаталната вечер хлапаците отишли в дома на Борисов, за да търсят ракия. Той обаче им отказал, при което те побеснели. Четирите момчета съборили оградата на дома и започнали да налагат стопанина.

Не е ясно как децата на възраст 10, 15, 16 и 17 години са надделели на силния и здрав мъж. Според кмета Венизел Флоров, той нямал травми по тялото, а само по главата, сред които счупени горна и долна челюст. Най-вероятно озверелите хлапаци го ударили с нещо тежко, като ударът се оказал фатален.

Вчера селото, в което живеят малко над 550 души, било почерняло от полиция. Пристигнали и криминалисти от София. Те бързо стигнали до самоличността на извършителите. Тримата по-големи от тях са арестувани, а на четвъртото дете, което е едва на 10 години, е предоставена полицейска закрила.

Четирите хлапета са от ромски произход. Те са познати на органите на реда и били залавяни за дребни кражби в селото, казва още кметът пред BulNews.

The post НЕПОНОСИМА ЖЕСТОКОСТ: Озверели келеши пребиха до смърт самотник заради ракия appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: НЕПОНОСИМА ЖЕСТОКОСТ: Озверели келеши пребиха до смърт самотник заради ракия

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви