Неофициален траур в чалга гилдията заради Денис Теофиков

0

Трагичната смърт на Денис Теофиков не само шокира музикална гилдия, но и направи така, че много от изпълнителите да се замислят сериозно за последствията от славата, блясъка и бързото темпо, с което вероятно иначе неусетно са свикнали. Колеги на талантливия млад изпълнител, който си отиде без време от този свят, до такава степен са стресирани от случилото се, че прекратяват участията си за 40 дни, защото са в траур.

Един от първите, обявили подобно решение, се оказа Антонио, който преди година се преквалифицира от професионален боксьор в попфолк певец. „В памет на Денис преустановявам участията в период за 40 дни. Като негов близък приятел, брат и колега“, заяви прочувствено Антонио, който е част от чалга империята на „Пайнер“. Младият изпълнител почете загиналия си приятел и като си направи татуировка на сърце с послание за Денис.

Най-малката фолкпевица Данна също почете Теофиков, като си изрисува ръката със сходна татуировка като на починалия си колега. Действията на Антонио бяха последвани и от едни от най-известните певец и певица от младото поколение, които са сред любимците на подрастващите – Малката и Александър Робов.

Припомняме, че в края на миналата година Малката и Теофиков пуснаха парчето „Локдаун“, в което гневно пеят срещу мерките, довели до затваряне на ресторанти и заведения. А през пролетта на 2020-та пуснаха парчето „И това ще отмине“, което описваше затягането на мерките у нас. Двамата успяха да направят невижданите над 15 милиона гледания в интернет, а още по-впечатляващото е, че видеото беше заснето в домашни условия и се превърна в нещо като неофициален чалга химн на пандемията.

Източник: fakti.bg

The post Неофициален траур в чалга гилдията заради Денис Теофиков appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Неофициален траур в чалга гилдията заради Денис Теофиков

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт с респонсив дизайн | Unproof СЕО Оптимизация