Недопустимо! Таксиметров шофьор пристигна в неадекватно състояние на заявка в Пловдив (ВИДЕО)

0

Водачът има и отворена бира до себе си

Таксиметров шофьор пристигна в неадекватно състояние на заявка в Пловдив. Това твърдят читатели на TrafficNews, които разказаха, че преди няколко вечери са си повикали таксиметрова кола, която е облепена със стикери на „Елма такси” и ползва техния ефир.

На мястото на заявката пристигнал млад мъж, който според хората извикали таксито, е бил неадекватен, а на всичкото отгоре е имал и разположена до себе си отворена бира.

„Бяхме абсолютно втрещени как водачът на таксито говореше несвързано и настояваше да ни закара. Форсираше с колата си, набиваше спирачки, въртеше се, дори засече две коли преди да успее да спре до нас. Нека момчето с черната тениска и отворената бира поеме отговорност и никога повече да не шофира таксито си в такова плашещо състояниe”, разказаха те.

С цел да предотвратят подобни последващи действия, пловдивчаните са сигнализирали до таксиметровата фирма за случката и са продиктували регистрационния номер на автомобила, за да може опасният шофьор да бъде установен и евентуално отстранен от длъжност както би следвало.

„Това си беше чист убиец на пътя. Диспечърките ми казаха, че твърденията ни са клевета. 15 минути водихме усилена борба, за да разберат госпожите по телефона какво се е случило. А ако се бяхме качили в колата и бяхме загубили животите си, каква щеше да е реакцията им?”, питат пловдивчаните.

Потърсихме позиция и от таксиметровата компания от където заявиха, че до този момент не е пристигал подобен сигнал и не са наясно със случая.

Очаквайте подробности!

Видео:

The post Недопустимо! Таксиметров шофьор пристигна в неадекватно състояние на заявка в Пловдив (ВИДЕО) appeared first on Начало.

Източник – Региона БГ: Недопустимо! Таксиметров шофьор пристигна в неадекватно състояние на заявка в Пловдив (ВИДЕО)

      

Share.

About Author

Comments are closed.

Партньори: Вижте Изработка на сайт | СЕО Оптимизация | Бебешки МОЛ | Онлайн Вестник за обяви